We zijn uit elkaar… Bijna 10 jaar waren mijn groene Ford Ka en ik onafscheidelijk, maar nu is het echt klaar. Spikkel (zoals we hem noemden na de eerste lakschade) is ingeruild voor een jonger ding: een Renault Clio met de bijnaam Miles.

Eigenlijk heb ik altijd gezegd: “Onze volgende auto wordt hybride of elektrisch”, maar dat is niet gelukt. Qua budget en wensen die wij voor onze nieuwe auto hadden, paste dit niet in het plaatje. Ondanks dat een elektrische auto mijn droom blijft, ben ik heel erg blij met onze nieuwe aankoop. En! We zijn wel van energieklasse G naar A gegaan, dat vind ik ook heel wat waard!

Ik hoor je denken: Dat klinkt allemaal heel fijn, maar niet heel groen, duurzaam en/of bijzonder. Nee dat is het inderdaad niet.

Wat wél bijzonder is, is dat wij deze auto via internet gekocht hebben en daar ben ik heel enthousiast over! #nospon

Waarom een andere auto?

In het kort: meer comfort, lager brandstofverbruik en 5 in plaats van 3 deuren. 

Waarom niet bij de dealer?

Wie wel eens een auto gekocht heeft komen de volgende punten waarschijnlijk bekend voor:

Dit zou allemaal onderdeel van een verkoopspelletje kunnen zijn, maar wij houden daar niet van en het voelde alles behalve goed. Daarnaast kost het gewoon veel tijd en energie om naar verschillende dealers te gaan. 

En toen was er Bynco

Tijdens de lunch op werk zuchtte ik dat ik klaar was met gladde autoverkopers. Een van mijn collega’s tipte mij over Bynco.com, zij kende iemand die aan de website gewerkt had en liet me deze video zien:

Eigenlijk was ik direct enthousiast en ik stuurde direct de link door naar Mitch. ’s Avonds speurden we het internet af, want dit klonk gewoon te mooi om waar te zijn.

Onze conclusie: Het is echt zo mooi en Bynco is betrouwbaar. Hoera!

Het moment: Online een auto kopen

Dit vonden we wel spannend. Zoveel geld even overmaken naar een webwinkel… dat is wel even wat anders dan een paar schoenen! Gelukkig zat er meteen een bevestigingsmailtje in m’n mailbox en ik werd de volgende dag (we kochten de auto ’s avonds) even door Bynco gebeld om de afleverafspraak te maken.

Na 2 dagen stond onze ‘nieuwe’ auto voor onze deur. 

Waarom ik zo enthousiast ben

En eerlijk is eerlijk: ik ben wel een beetje een sucker voor nieuwe dingen… early adopter enzo. 

Achteraf zagen wij wel wat vlekken in het interieur, maar dit mogen we op kosten van Bynco schoon laten maken bij een reinigingsbedrijf. Heel fijn opgelost!

 

Dit bericht is geen advertentie en ook niet gesponsord, ook al klinkt het bijna als een Tell Sell commercial. Ik ben gewoon ontzettend enthousiast over Bynco.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *