Hoera, het is zomer en misschien betekent dit voor jou ook: vakantie! ☀️ Zelf ben ik naar (Noord-)Ierland op vakantie geweest. Wat een supermooi land! Ieren zijn echt hele lieve mensen en de Ierse schapen ? zijn erg grappig (gaan midden op de weg staan enzo).

Anyhow! Jouw vakantie! ✈️ Waar ga jij naartoe of waar ben je naartoe geweest? 

Vakantie is voor mij ook altijd een moment om een stapje terug te doen en te kijken naar waar ik sta en wat ik wil. Zo weg van thuis, je studie en werk krijg je soms ineens hele nieuwe inzichten. Ik heb daarom wat inspirerend leesvoer voor jou op een rijtje gezet, zodat je na je vakantie klaar bent om een frisse start te maken. Enjoy!

Inspirerende_boeken0-2

Big Magic

Twijfel je wel eens aan je eigen ideëen en/of creativiteit? In Big Magic inspireert en motiveert Elizabeth Gilbert je om je eigen ‘creative life’ te leven. Ook voor mensen die zichzelf niet zo creatief vinden, mensen zijn tenslotte een creatieve diersoort ?. Meer info en te koop op Bol.com.

Nooit meer te druk

Iedereen heeft het tegenwoordig druk, druk, druk en niemand heeft het zo druk als jij. Tony Crabbe wil hier vanaf. Na het lezen van dit boek schaam je je om te zeggen dat je het te druk hebt. Meer info en te koop op Bol.com.

Het Inzicht

Een persoonlijk en inspirerend verhaal van Johan Noorloos over o.a. zelf-acceptatie, yoga, doelen en meditatie. Zo herkenbaar en persoonlijk dat ik een paar keer heb gehuild bij dit boek. Dit is mijn allerliefste lievelingsboek ?. Meer info en te koop op Bol.com.

Running_Buddha_border-7016 Running Buddha

“Wat kunnen hardlopen en meditatie voor elkaar betekenen?” Sakyong Mipham leert je in dit boek om te hardlopen met een meditatieve mindset. Na het lezen van dit boek zijn hardlopen en mediteren voor mij een gouden combinatie. Meer info en te koop op Bol.com.

Waanzinnige plannen

Loop je al een tijdje met een idee/plan rond wat je niet durft, kunt of mag uitvoeren? Onzin! Marcel van Driel laat je zien dat ook jouw waanzinnige plan werkelijkheid kan worden. Meer info en te koop op Bol.com.

De moed van imperfectie

Eigenlijk zegt Brené Brown in dit boek: je bent goed zoals je bent. Ergens weet je dat ook wel, maar het is zo lastig hier naar te leven. Brené geeft je de bevestiging en moed die je nodig hebt. Meer info en te koop op Bol.com

Dit bericht bevat een affiliatie links. Klik hier voor meer info.

Geniet van je zomervakantie! Wat zijn jouw plannen? Neem je een van deze boeken mee? Of heb je ze al gelezen en wat vond je ervan? Ik vind het leuk om dit in de comments te lezen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *