Lush_shoplog_01-7280-2

Er zijn een maar een paar winkels waar ik niet zonder iets te kopen uit kan lopen… LUSH is daar een van ☺️. Gisteren was ik met mijn moeder en zusje in Amsterdam en dan moet je wel even naar LUSH toch?! Vandaag dus een shoplog van mijn aanwinsten. Enjoy!

Lush_shoplog_01-7284T’eo – deodorant

Deze lekker frisruikende deo is nieuw in mijn badkamer! Het wordt wel even wennen voor mij denk ik, want ik heb nog nooit een ‘vaste’ deodorant gebruikt. Het ruikt in ieder geval erg lekker en er zitten bloemetjes in! ?? Iemand van jullie ervaring met deze deo van Lush?

Ik bewaar ‘m in dit handige blikje, zodat ik het ook in mijn tas mee kan nemen:

Lush_shoplog_01-7297

Lush_shoplog_01-7289

Each Peach- massagebar

Als je net als ik 40 uur per week achter een computer werkt komt het je misschien bekend voor: Als ik geconcentreerd aan het werk ben trek ik mijn schouders vaak ongemerkt op en krijg ik last van mijn nek en schouders ?.

Mitch is zo lief ? om dit af en toe los te masseren voor me en met deze massagebar is dat extra lekker! Each Peach ruikt zoet en fris te gelijk en zorgt ervoor dat het masseren soepeltjes verloopt. Nog een pluspunt is dat de olie verzorgend werkt, verzorging en massage in 1! ?

Om de massagebar te gebruiken maak je ‘m warm tussen je handen. De massagebar smelt dan en zal veranderen in olie. Wanneer je genoeg olie op je handen hebt, leg je de massagebar weg en masseer je de olie op je huid… of de huid van je geliefde natuurlijk ?.

Lush_shoplog_01-7294

Atomic – toothy powder

Dit is mijn allerliefste lievelingstandpasta! ?  Normaal heb ik nogal snel last van blaartjes in mijn mond, maar met deze tandpasta heb ik daar echt NOOIT meer last van.

Vroegah, lees: tot voor kort, kon je deze tandpasta van Lush alleen als tabs kopen, maar nu dus ook als poeder. Dit vind ik heel fijn, want met de tabs deed ik al 3x per tab. Nu het poeder is kan ik gewoon net zo veel/weinig poeder per tandenpoestbeurt gebruiken als ik zelf wil. 

Aan de smaak moest ik in het begin een beetje wennen ?: er zit namelijk kruidnagel, kardemom en koffie in. Na een paar keer poetsen was ik eraan gewend en vind ik ‘gewone’ tandpasta zelfs erg vies smaken. 

 

Ik ben benieuwd of jij ook zo’n fan van LUSH bent en wat jouw favoriete producten zijn: Laat het weten in een comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *