Met de Kerstdagen achter de rug begint het ineens bij me door te dringen: Het jaar is bijna voorbij! Wow, wat is dat weer snel gegaan. Tijd om leuke nieuwe plannetjes voor 2016 te maken! Heb jij goede voornemens?

2015

Vorig jaar had ik niet echt goede voornemens, maar een bucketlist van 10 dingen die ik wilde gaan doen of wilde veranderen. Nou… na 3 weken was ik het lijstje kwijt ? en eigenlijk weet ik niet eens meer precies wat er allemaal op stond. Ongetwijfeld zijn er punten van de lijst die ik ongemerkt toch gedaan heb. Gelukkig was 2015 ook zonder het bijhouden van het lijstje echt een fantastisch jaar!

In april kwam ons huppelende konijnenkind Yogi bij ons wonen ?

Yogi_06042015-4620

In juni gingen we naar Rock Werchter met Andries, Kim, Yessica en Joël ☀️ ?

RockWerchter2015

En eind augustus vlogen we naar Japan ?? voor een geweldige vakantie ✈️

Japan_2015-04482

Japan_2015-04802

En natuurlijk nog heel veel meer! Zo ben ik begonnen met mediteren, heb ik het hardlopen weer opgepakt en heb ik leuke nieuwe mensen leren kennen. Minder leuk was dat ik last kreeg van 2 triggerfingers ?, waardoor het bloggen en werken momenteel wat lastiger gaat. Gelukkig niet levensbedreigend en het komt vast allemaal goed komende maanden. 

Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn/ons 2015 en ik hoop dat jij ook heel veel leuke herinneringen hebt gemaakt afgelopen jaar.

2016

Ik begon een paar dagen geleden na te denken over mijn nieuwe voornemens/plannen en bedacht me, met de niet-werkende-bucketlist in mijn achterhoofd, dat ik komend jaar een soort van ’thema’ centraal wil gaan stellen voor mezelf.

2016 vind ik een heel spannend jaar. Ik word namelijk 30(!), er gaan een hoop dingen op mijn werk veranderen en als het goed is kom ik van mijn 2 irritante triggerfingers af. Allemaal hele leuke dingen, alleen wil control-freak-Harmke wel alles onder controle hebben natuurlijk. Lees: ik heb er echt heel veel zin in, maar ik ben gewoon bang ? voor wat er wellicht/misschien/mogelijk/kans-van-1-op-16-miljoen fout zou kunnen gaan. 

Japan_2015-6199

Dus, daarom is 2016 voor mij het jaar van ‘Vertrouwen’.
Vertrouwen op mezelf, anderen en dat alles uiteindelijk wel goed komt. Want soms voel ik me echt net een klein bang konijntje ?.

Hoe ik dit verder in ga vullen ben ik nog over aan het nadenken. Waarschijnlijk ga ik wat verschillende kleinere doelen voor mezelf bedenken om eraan te werken, want dat werkt voor mij het best (Klik hier als je meer wil weten over mijn kleine doelen). Deze blogpost is in ieder geval al een mooi begin, want ik vind het stiekem echt poepie eng om hierover te schrijven…

Er staan ook al wat leuke dingen op de planning voor komend jaar. Zo gaan we in februari een lang weekend naar Gent & Brugge met Nienke en Luuk  en heb ik kaartjes voor de concerten van Walk the Moon, MUSE en Kensington ? . Ik heb daar echt heel veel zin in en er komen natuurlijk nog een hele hoop leuke dingen bij! 

Mitch en ik plannen onze ‘langere’ vakantie altijd wat later in het jaar en ik zit te denken om voor te stellen om naar Denemarken te gaan komend jaar (bij deze dus Mitch ?). Maar het kan ook zomaar weer iets heel anders worden want er staan nog een hoop bestemmingen op ons verlanglijstje. Afgelopen jaar dacht ik namelijk dat we naar Londen zouden gaan en kozen we ineens voor Japan ?. Het wordt in ieder geval weer super leuk!

 

Ik heb zin in 2016! Wat zijn jouw goede voornemens/plannen voor 2016? Of wat heb je geleerd in 2015 en waar heb jij het meeste zin in komend jaar? Ik ben heel erg nieuwsgierig naar jullie ‘voornemens’!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *