Lang leve Marie Kondo! Een paar weken geleden ben ik, aangestoken met het Marie Kondo virus, begonnen met het sorteren van onze boekenkast. Een hele hoop boeken gaan naar de kringloop, een aantal op Bol.com en deze boeken heb ik er voor jullie tussenuit gepikt om hier weg te geven.

— Deze actie is afgelopen —

Deze boeken hebben mij heel veel geleerd en geïnspireerd, maar nu is het tijd om ze los te laten en iemand anders er blij mee te maken. Jou bijvoorbeeld! Doe mee met ‘Boek zoekt Baasje’.

Boeken-6805

De boeken stellen zich voor

Dieren eten ~ Jonathan Safran Foer
Waarom eet je wel kip maar geen hond? Jonathan vond dit opmerkelijk en ging op onderzoek uit. Hij legt je uit hoe we onszelf door middel van familietradities, mythes en verhalen aan blijven praten dat we dieren zouden moeten eten. Let op: Na het lezen van dit boek is de kans groot dat je vegetarisch wilt gaan eten. Klik hier voor meer informatie.

Je gewicht in balans ~ Deepak Chopra
Omdat ieder lichaam anders is, kan het ene dieet voor jou goed werken maar voor iemand anders niet. In dit boek legt Deepak Chopra je vanuit Ayurvedisch oogpunt uit hoe je het gewicht kunt bereiken dat bij jouw lichaam past. Klik hier voor meer informatie.

De Voedselzandloper ~ Kris Verburgh
Het boek waar iedereen zo zijn mening over had ?. Kris Verburgh introduceerde de Voedselzandloper en heeft havermout trending gemaakt. Voor mij zit er een kern van waarheid in dit boek en ik vond het daarom erg interessant en leerzaam. De genoemde percentages zou ik niet te letterlijk nemen (over wel/niet krijgen van ziektes). Klik hier voor meer informatie.

100% Suikervrij in 30 dagen ~ Carola van Bemmelen
Teveel suiker is niet zo gezond en dit boek legt je uit waarom. Het geeft je tips om je suikerinname te verminderen of hoe je zelfs helemaal suikervrij kunt leven. Ik ben de challenge uit het boek aangegaan en heb hierdoor heel veel geleerd over wat suiker met mijn lichaam doet. Klik hier voor meer informatie.

Boeken_border-6807
Wil je een van deze boeken?

1. Kies een boek.
2. Laat in een reactie hieronder weten van welk boek je het nieuwe baasje wilt worden.
3. Op donderdag 26 november verloot ik de boeken onder de kandidaat-baasjes.

Je kunt je boek op komen halen in Almere of ik stuur het naar je op.


De nieuwe baasjes!!

Leuk dat jullie zo enthousiast mee hebben gedaan! Dit zijn de nieuwe baasjes:

Dieren eten: Nicole
Je gewicht in balans: Nienke
De Voedselzandloper: Willy
100% Suikervrij in 30 dagen: Lies

Jullie ontvangen allemaal een e-mail over het opsturen/afhalen van het boek. Heel veel leesplezier!

 

Dit bericht bevat een affiliatielink. Hiermee beloont Bol.com mij met een kleine vergoeding voor het doorlinken naar hun website wanneer jij daar een iets koopt. Don’t worry: Je betaalt niets extra’s. Op deze manier kan ik leuke blogberichten blijven schrijven! Alvast bedankt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *