Hoera! Laten we vieren dat ik mijn huis opruim! En jij valt met je neus in de boter… of beter gezegd: de keuken! Ik trakteer jou deze week namelijk op een kookboek uit mijn eigen keuken!

Onderstaande boeken staan een beetje stof te happen in onze keuken. Niet omdat ze niet awesome zijn, maar omdat ik de meeste recepten inmiddels uit mijn hoofd ken :). Wil jij kans maken op een van deze kookboeken? Laat dan uiterlijk 28 april 2019 in een reactie weten welke je zou willen winnen en waarom om kans te maken!

The Green Kitchen

Het kookboek van The Green Kitchen Stories. Boordevol heerlijke recepten mét prachtige foto’s waarvan het water je in de mond loopt. Mijn favoriete recept uit dit kookboek is de Zoete Indiase Dahl soep.

Yoga Kookboek

Voor alle yogi’s die de yogafilosofie willen toepassen in de keuken. Inclusief inspirerende yogahoudingen.

De Vegarevolutie

Zou je graag wat meer willen weten over plantaardig eten en hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven? Dan is dit een boek voor jou! In de eerste helft wordt er uitleg gegeven over de basis van plantaardig eten en het tweede deel bevat lekkere recepten (zoals de zwarte bonenburger van de voorkant!)

Lekker lang jong

Voor wie de Voedselzandloper verslonden heeft is dit het perfecte kookboek dat erbij aansluit. Met recepten elk moment van de dag en iedere gelegenheid.

 

Hoe werkt het?

Je doet mee door uiterlijk 28 april 2019 in een reactie weten welk boek je zou willen winnen en waarom. Uit alle reacties loot ik 1 winnaar per boek. Heb je gewonnen? Dan neem ik contact met je op voor je adresgegevens. Zodra ik die heb stuur ik ‘m naar je op.

Bonus! 

De aller-aller-aller-leukste reactie ontvangt naast het gekozen kookboek óók dit BONUS boekje vol met smoothie recepten!

 

// Deze winactie is afgelopen // 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *