Leuke dingen zijn er om te delen! Vandaag deel ik met jullie mijn leuke dingen van de afgelopen week.

Yogi bunny roll

Okay, ik begin maar meteen met het schattigste wat ik deze week gezien heb. Yogi deed een überschattige bunny roll en ik heb het voor het eerst kunnen filmen! Enjoy:

 
Nieuwe Dopper & Lunchdate met Annabelle

Leuke dingen ~ DopperVorige week zaterdag ging ik lunchen met Annabelle in Utrecht. We hadden elkaar 2 jaar niet gezien! We hebben gezellig bijgekletst en thee gedronken in het zonnetje. Bij WAAR in Utrecht hadden ze nog de supermooie zeeblauwe Doppers <3 aangezien ik toch een nieuwe wilde, heb ik die maar gelijk meegenomen.

 

Sweet Chili Noedels

Zondag bedacht ik een leuk nieuw recept: Sweet Chili Noedels en schreef ik er alvast een artikeltje over voor op mijn blog. 

Nieuwe thee & Shiba

Leuke dingen ~ thee

Maandag ontdekte ik nieuwe thee van Natu Food bij de Natuurwinkel in Almere. Ik heb ze ondertussen allebei geprobeerd en ze zijn lekker zacht van smaak. De ‘spijsverteringsthee’ is mijn favoriet, want ik hou van venkelthee <3.

Ook zag ik een Shiba Inu toen ik onderweg was naar huis <3 Een van mijn lievelingshonden!

Leuk & minder leuk

Woensdag kreeg ik op werk te horen dat een van mijn collega’s weggaat, maar ook dat mijn stagiair mag blijven! Ik ga mijn collega die weggaat wel heel erg missen, maar ik ben blij dat hij een leuke nieuwe uitdaging heeft gevonden <3. 

Tony Chocolonely

Hell yeah it's CHOCOLAT O'CLOCK!

Als troost kocht ik Tony Chocolonely voor mezelf. Nee hoor, ik had gewoon zin in chocolade. Ik heb 15:00 uur omgedoopt tot Chocolate o’Clock op kantoor. De perfecte reden om chocolade te eten en iedereen deed mee!

 

 

Thor & Loki

Leuke dingen ~ Thor en Loki

Okay nerd-mode: on. Ik spaar van Funko Pop alle Avengers. Loki had ik voor mijn verjaardag van mijn vriendinnetje Kim gekregen. Loki uit het niet zo, maar stiekem miste hij zijn broer Thor toch wel een beetje. Ik heb donderdag dus Thor besteld zodat ze weer samen zijn.

 

 

Vegaburgerdag

Donderdag was het vegaburger dag bij ons in huis! We hielden het simpel: mc2 burgers van de Vegetarische Slager met Wilmersburger ‘cheddar’, ui en tomaat op een speltbroodje van AH. We hebben er courgettesoep bij gegeten. Lekkerrrr!

 

 
Miniworteltje

Leuke dingen ~ yogiIk ging kijken hoe groot de worteltjes al waren en er was gewoon al een echt miniworteltje gegroeid! Yogi ging er gelijk van smullen, alleen vind hij het loof lekkerder dan de wortel zelf haha! Uiteindelijk heeft ie wel alles opgegeten hoor, want zo heb ik ‘m opgevoed.

 

 
Oreotaart

Leuke dingen ~ oreoVrijdag vierden we op kantoor het einde van de stage van onze stagiair met een super awesome oreotaart! Het smaakte net zo goddelijk als het eruit zag.

 

 

IKEA & opa en oma

Leuke dingen ~ ikeaWeekend! We zijn naar IKEA geweest, daar hebben we deze loodzware (nou ja voor mijn minispierballen dan) gietijzeren pan gekocht. Hij heet Senior, dat is vast omdat ie een leven lang meegaat. Daarna gingen we gezellig bij de opa & oma van Mitch op visite. 

 


Sta jij wel eens stil bij de kleine leuke dingen van de dag? Het helpt mij om de dag vrolijk af te sluiten. Wat was jouw lievelingsmomentje van de afgelopen week? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *