Vorig jaar schreef ik al eens over de Seepje Wasschillen: Een 100% natuurlijk wasmiddel op basis van zeepnoten uit Noord-India en Nepal. Om het natuurlijk wassen nog gemakkelijker te maken is er nu Seepje Vloeibaar. Ik heb ze deze week uitgeprobeerd en ben heel blij met deze nieuwe Seepjes!

Seepje Vloeibaar

Voor wie natuurlijk wil wassen, maar het liefst een vloeibaar wasmiddel gebruikt heeft Seepje nu ook Seepje Vloeibaar gemaakt. Hoera! Dit 100% natuurlijke en fairtrade wasmiddel wordt van dezelfde zeepnoten gemaakt en komt in 2 frisse geuren: ‘vrij en blij geur’ en ‘vers geperste lente geur’. Van beide geuren is er een variant voor de witte en voor de bonte was.

Seepje Vloeibaar

Over de verpakking van de nieuwe Seepjes is goed nagedacht. Het zijn opvallende flessen met een natuurlijke uitstraling door het karton. Aan de binnenkant van de kartonnen fles zit een plastic zak zodat het wasmiddel niet door de fles heen lekt. Ook maakt Seepje het supereasy voor je om je afval te scheiden: Wanneer de fles leeg is, breek je de kartonnen fles gewoon in tweeën en doe je de fles bij het oud papier en de zak + dop bij het plastic afval. 

Wat zit er in de flessen Seepje Vloeibaar?
Voor wie wil weten wat de ingrediënten van de vloeibare Seepjes zijn: KLIK HIER.

Blij en fris de kledingkast in
Wat ik zo leuk vind is dat Seepje zich niet heeft blindgestaard op het product dat ze al hadden. Ze blijven innovatief en zorgen er met de nieuwe Seepje Vloeibaar voor dat een hele nieuwe doelgroep op een natuurlijke manier kan gaan wassen. Super!

Delen is leuk en daarom heb ik mijn moeder en mijn zusje allebei ook een fles gegeven om te proberen. Als een echt wasclubje openden we de flessen met z’n drietjes om een geur te kiezen. Eerlijk gezegd vonden we de geuren in de eerste instantie best sterk waardoor we het stiekem toch wel spannend vonden hoe onze was zou gaan ruiken. 


De reactie van mijn zusje na het wassen:
Het wasmiddel is super! Het ruikt best sterk in de fles, maar na het wassen is de geur heel subtiel. Ik had de wasmachine niet helemaal vol, dus ik heb iets minder dan de doseerdop gedaan. Het ruikt echt heel fijn, niet zo’n standaard wasmiddelgeur.


En mijn moederrr zei via Whatsapp:
Ik heb net met Seepje Vloeibaar gewassen. Lekker fris de geur is veel minder sterk dan in de fles.


 En ik… ben het helemaal met ze eens. Mijn was ruikt lekker, het wordt er superzacht van en het is ontzettend gemakkelijk te gebruiken *vreugdedansje*. Goed gedaan mannen van Seepje, jullie maken wassen weer leuk!

Wil je ook wassen met Seepje Vloeibaar of de wasschillen? Klik hier om naar de webshop van Seepje te gaan.


Waar was jij je kleding mee? Gebruik je liever een vloeibaar wasmiddel, poeder of vind je de zeepnoten helemaal geweldig? Of heb je misschien nog een tip om bijv. 
hardnekkige vlekken op een natuurlijke manier te verwijderen? Ik vind het leuk om dit van je te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *